Opleidingen, webinars en lezingen

Ik ben erachter gekomen dat ik nooit uitgeleerd zal zijn! Er zijn nog zoveel onderwerpen waar ik meer over wil weten, leren, bestuderen en ontdekken! Met de HBO Medische Basiskennis humaan (CPION-geaccrediteerd) en HBO Basisopleiding Orthomoleculaire Geneeskunde (humaan) (MBOG-erkend) vers in de pocket ben ik achter de schermen druk bezig met de vertaalslag naar de dierenwereld.

De lezingen, seminars, webinars, netwerkbijeenkomsten en congressen over een breed scala aan onderwerpen hebben er in het kort voor gezorgd dat mijn blik breeder is wat betreft veel materie. Ik blijf een beta-persoon die graag dingen volledig wil doorgronden (het een halve dag doorspitten van onderzoeken op PubMed) en met sommige stellingen ben ik het simpelweg niet helemaal eens, maar ze zetten mij wel aan het denken.

Breed georiënteerd zijn betekent voor mij kritisch maar open kijken naar onderwerpen binnen en buiten mijn comfort zone en daar vervolgens veel van leren. Vandaar onder andere mijn lidmaastchap bij de Nederlandse Vereninging voor Fytotherapie en Vereniging Homeopathie en abonnementen op de vakbladen en magazines ORTHO, Animal Wellness Magazine, OrthoFyto, Petfood Magazine, Fytotherapie NVFComplement, DIER-EN-ARTS en Dogs Naturally Magazine om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van orthomoleculaire geneeskunde, kruiden, (dier)voeding en suppletie

De website zal dan ook regelmatig bijgewerkt worden naar aanleiding van de nieuwste onderzoeken en ontwikkelingen.


Hieronder vindt u de lijst met gevolgde cursussen, webinars, seminars en lezingen.

Voor een aantal lezingen, cursussen en seminars heb ik een verslag mogen schrijven. De pdf bestanden van deze verslagen kunt u inzien door op (verslag) te klikken.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren