Contact

Kan ik bij u terecht voor persoonlijke voedingsadviezen?
Wilt u graag weten wat u het beste kunt voeren aan uw dier? Dan raad ik u aan om een goede voedingdeskundige in te schakelen, of een dierenarts die zich verdiept heeft in voeding. Een deskundige die kijkt naar uw wensen en mogelijkheden en samen met u stapsgewijs aan de slag gaat om een op maat gemaakt voedingsadvies op te stellen voor uw dier. En vooral niet onbelangrijk, iemand die de tijd neemt om u goed te helpen en waar u terecht kunt met vragen.

Bij All About Pet Food kunt u als eigenaar niet terecht voor voedingsadviezen en consulten. Heeft u het advies gekregen van om supplementen te geven aan uw dier en wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Na doorverwijzing of in samenspraak met uw behandelend dierenarts/voedingsdeskundige help ik u graag in uw zoektocht naar een goed opneembaar en passend supplement
.

 

Voedingsadvies 
Bent u op zoek naar een goede voedingsdeskundige voor dieren? Dan verwijs ik u graag door 
naar onder genoemde specialisten en collega's-diervoeding voor ondersteuning en indien mogelijk het verhelpen/verlichten van de klachten. Onderstaande deskundigen geven advies, onafhankelijk van een merk en soort voeding.

 

Voedingsadvies voor de hond
Lotte Botter
www.voedingsadviesvoordehond.nl

Nutrissues
Esther Hagen-Plantinga
www.nutrissues.nl


Opmerking over de website?
Mocht u tips, opmerkingen, ideeën, suggesties, advies en/of commentaar hebben dan hoor ik het zeer graag! Stuur gerust een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bent u een ondernemer in de dierenbranche en heeft u vragen over de behandeling van een specifieke patiënt, of heeft u bijvoorbeeld interesse in de supplementenwijzers, stuur dan gerust een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U krijgt dan zo spoedig mogelijk bericht.