Poeski & Moeski zoeken een thuis

All About Pet Food | 24 april 2019 | Marieke Brouwers  

Het waargebeurde verhaal van katten Poeski, Moeski en Dipsy door eigenaar Nathalie Maes in een lief en leuk prentenboek voor kinderen en natuurlijk ook kattenliefhebbers. Ze steunt met het boekje goede doelen, zodat ook andere katten een warm thuis kunnen vinden!


Over het prentenboekje


Met het prentenboek wil Nathalie onder andere graag kinderen op speelse wijze iets over dieren leren. Het boekje is dan ook erg leuk om te leren lezen of uit voorgelezen te worden. Maar ook voor volwassenen en kattenliefhebbers is het een prentenboek met een geweldige boodschap tussen de regels door! Namelijk dat zoveel mogelijk dieren een warm thuis verdienen. Kortom, een echte aanrader voor in de kast


Over Nathalie Maes


Dierenvriend en kattenliefhebster Nathalie Maes is naast bedenker, auteur en uitgever van het prentenboek ook de eigenaar van Poeski, Moeski en Dipsy. Het prentenboekje bevat dan ook veel waargebeurde elementen. Waarom ze een boek over haar katten heeft geschreven? Vooral omdat ze iets voor katten wilde doen. Er zijn namelijk nog zoveel katten die in het asiel zitten en die een fijn huisje zoeken en met het boekje wil ze hier mensen van bewust maken. 


Aanschaf & goede doelen


Het prentenboek is bij veel verschillende boekenwinkels en online winkels te koop. Toch raad ik u aan om het boek via Nathalie zelf aan te schaffen. Want dan kan er nog meer van de aanschaf worden gedoneerd aan de vier goede doelen die ze steunt: Kat zoekt thuis & Kattenopvang Waasland in België en Stichting Dierenhulp & Stichting De Kattenhulpdienst in Nederland.

Zou u graag een kat willen adopteren? Kijk dan zeker op de website van deze goede doelen! ~ AAPF


Facebook: PoeskiMoeski                  E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.